Ervaringen

Tevredenheid van de klant staat bij ons bovenaan. Het kopen en verkopen van een woning is meer dan een zakelijke transactie. Er komt gevoel bij kijken, herinneringen en toekomstplannen. Daarom hechten wij veel waarde aan de ervaring van onze klanten. Waarom u volgens anderen voor Herreveld & de Vogel makelaardij moet kiezen? Dat leest u hier.

Ramuntxo en Marjolein

Als je op zoek bent naar een makelaar, zoek je professionele begeleiding bij de koop / verkoop van je huis. Wij zochten dat ook, maar we wilden nog iets extra's. Behalve professionaliteit en gedegen kennis van zaken, zochten we een makelaar die daadwerkelijk betrokken was, die oog en oor had voor onze specifieke situatie en wensen, en met wie we in persoonlijk contact goed konden overleggen. Iemand die flexibel was en de tijd voor ons nam, die ons als onafhankelijke, objectieve en ter zake kundige partner bij zou staan bij het maken van een belangrijke en verstrekkende beslissing; de verkoop van ons oude, en aankoop van ons nieuwe huis.
Dat allemaal hebben we gevonden bij Peter de Vogel en zijn team. Hij heeft ons meer dan geweldig met raad en daad bijgestaan, gewezen op onregelmatigheden, voorzien van klinkend advies en super voor ons onderhandeld! 
Wij zijn serieus ZEER tevreden en ons welgemeende advies aan iedereen met verhuisplannen is: ga naar Herreveld en De Vogel!
Ramuntxo en Marjolein