Verkocht onder voorbehoud!
Delen:

Description

Een leuke starterswoning met een diepe zonnige achtertuin van 12 meter en een stenen berging, gelegen in een leuke woonwijk op korte afstand van scholen, winkels, bushalte en sportvoorzieningen.
De inhoud bedraagt circa 305 m³, de woonoppervlakte 100 m² en de perceeloppervlakte bedraagt 142 m².
Het woonhuis dient op enkele onderdelen te worden gemoderniseerd.

Begane grond: een ruime hal met een open trap, een toiletruimte, de garderobe en de meterkast, een heerlijk lichte doorzon woonkamer met een extra open haard en een lichte open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
1e Verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan er twee aan de achterzijde zijn gelegen en één aan de voorzijde en een badkamer met douchecabine, een extra toilet, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.
2e Verdieping: overloop met de Remeha CV combiketel (2015) , een ruime slaapkamer met een dakkapel en diverse bergruimten.

Diverse afmetingen:
Woonkamer: 6.80 x 3.60 m
Keuken: 3.01 x 2.30 m
Slaapkamer 1: 3.60 x 2.20 m
Slaapkamer 2: 3.60 x 3.80 m
Slaapkamer 3: 2.80 x 2.13 m
Badkamer: 2.13 x 1.19 m
Zolderslaapkamer: 2.40 x 3.60 m (gemeten op 1.50m hoogte),

Oplevering in overleg, kan eventueel op korte termijn.

Bergambacht
Bergambacht behoort sinds 1 januari 2015 tot de gemeente Krimpenerwaard en telt zo'n 6800 inwoners. Het dorp is centraal gelegen in de Krimpenerwaard, aan de rivier de Lek.
Bergambacht heeft een ruim winkelaanbod met gratis parkeergelegenheid in het centrum. Het voorzieningsniveau is erg hoog. Zo is er een openbare en zijn er een christelijke basisschool, een peuterspeelzaal en twee kinderdagverblijven. De gemeente streeft ernaar in alle wijken speelplaatsen voor kinderen te ontwikkelen. Sport- en zaalcentrum De Waard in Bergambacht is de grootste sportaccommodatie in de regio, waar ook verschillende sociaal-culturele activiteiten plaatsvinden.
Ook is er in Bergambacht een overdekt zwembad De Hofstee, waar inwoners uit de regio graag naartoe komen voor zwemles en om baantjes te trekken.
Bergambacht beschikt over een bibliotheek en een Medisch Centrum waar artsen, de GGD, de Vierstroom en fysiotherapeuten zijn gevestigd. Ouderen kunnen terecht bij het Dienstcentrum Bergambacht voor verschillende voorzieningen en activiteiten.
Bergambacht is een aantrekkelijke plaats om in te wonen, te werken en te recreëren.

Description

Details

Aantal slaapkamers:
3
Woonlagen:
3
Oriëntatie tuin:
Oosten
Tuin:
Ja
Opp. tuin:
72 m²
Verwarming:
C.V.
Opp. grond:
142 m²
Aantal kamers:
4
Soort woning:
Woning
Bewoonbare opp.:
100 m²
Aanvaarding:
In overleg
Status:
Verkocht
Bouwjaar:
1969
Inhoud:
305 m³