Huur:
105,00
m² per jaar
Delen:

Description

Wil je werken op een unieke en rustige lokatie, in een voormalig gemeentehuis met ook nog eens een authentieke uitstraling? Dan is dit een unieke kans!
Wij bieden diverse kantoorruimten TE HUUR aan op de begane grond, eerste en tweede verdieping in het oude gemeentehuis van Streefkerk (gemeente Liesveld).
Deze zeer representatieve kantoorruimten hebben verschillende afmetingen en diverse combinaties zijn nog mogelijk. Het kantoorpand zal geheel worden verbouwd tot luxe kantoren, dus er is nog volop inspraak mogelijk. Parkeren geschiedt op een openbaar terrein aan de achterzijde.

De begane grond zal zodanig worden ingericht/verbouwd dat er een centrale gemeenschappelijke hal met een brede trap ontstaat die toegang geeft tot de eerste en tweede verdieping.

Begane grond: (totaal 104 m² vvo)
kantoorruimte: 4.1x4.4m (18 m²)
kantoorruimte: 6.9x6.5m (45 m²)
(eventueel kan de scheidingswand tussen deze kantoren weggelaten worden)
kantoorruimte: 4.1x4.4m (18 m²)
Pantry en archief (16 m²)
Toiletruimte (7 m²)
Extra: een kluisruimte

Eerste verdieping (totaal 105 m² vvo):
kantoorruimte: 4.1x6.0m (24,5 m²)
kantoorruimte: 5.3x6.5m (34,5 m²)
(eventueel kan de scheidingswand tussen deze kantoren weggelaten worden)
kantoorruimte: 4.1x6m (24,5 m²)
Pantry en archief (11 m²)
Toiletruimte (7 m²)
Archief: 3,5 m²

Tweede verdieping:
Kantoorruimte: : 73 m² vvo met 4 nieuwe dakkapellen (gemeten op 1.50m hoogte vlgs NEN)

Huurprijs
De huurprijs voor de begane grond bedraagt € 10.695 per jaar excl. btw, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.
De huurprijs voor de eerste verdieping bedraagt € 11.765 per jaar excl. btw, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.
De huurprijs voor de tweede verdieping bedraagt € 11.765 per jaar excl. btw, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw wordt geheel verbouwd en luxe opgeleverd met onder andere plafonds met inbouw (verlichtingsarmaturen), een pantry/keukenvoorziening op de begane grond en de eerste verdieping, voldoende toiletvoorzieningen, etc.
Overige informatie betreffende de verbouw op aanvraag beschikbaar.

Bereikbaarheid/locatie
Streefkerk is gelegen in de fraaie uitgestrekte Alblasserwaard aan de rivier de Lek, met een uitstekende bereikbaarheid op 10 kilometer van de A15 (Papendrecht), 20 kilometer van Capelle a/d IJssel en 25 kilometer van Rotterdam. Ook zijn er diverse pontverbindingen naar Lekkerkerk, Krimpen ad Lek en Bergambacht.

Huurindexering
Jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens CPI consumentenprijsindex (CBS)

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst wordt door de makelaar opgemaakt conform het ROZ model van de Raad van Onroerende Zaken.

Aanvaarding In overleg.

Description

Details

Opp. grond:
177 m²
Aanvaarding:
In overleg
Soort woning:
Kantoorruimte
Woonlagen:
3
Inhoud:
1250 m³
Status:
Te huur