Huur:
33.500,00
per jaar
Delen:

Description

Representatief kantoorgebouw met kantoorruimten op de begane grond en eerste verdieping, gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein, grenzend aan de woonwijk Kralingseveer. De bereikbaarheid is goed, op korte afstand gelegen van diverse uitvalswegen en dichtbij Rotterdam en Capelle a/d IJssel. Goede parkeermogelijkheden. Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 30 m² (voorwaarden in overleg).

Indeling:
Begane grond: gezamenlijke entree, hal met baliefunctie, toiletten, gezamenlijke kantine (ca. 50 m²) en trappenhuis en diverse kantoorruimten (totaal ca. 210m²).
1e verdieping: garderobe, toiletgroep (2 toiletten met voorportaal), kantoorruimten, totaal ca. 210 m² in aparte kantoorgedeelten verdeeld. Opleveringsniveau: kabelgoten rondom en voorzien van een airco-installatie.

Huurprijs: € 33.500,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Oplevering: op korte termijn mogelijk.

Huurprijsbetaling: de betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.
Zekerheidstelling: Bij de ondertekening van de huurovereenkomst zal de huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur.
Huurovereenkomst: Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de ROZ Raad voor Onroerende Zaken, e.a. gehanteerd door branchevereniging VastgoedPro.

Bezichtigingen: De bezichtigingen van het object kunnen uitsluitend op afspraak met de makelaar plaatsvinden.

Description

Details

Opp. grond:
420 m²
Aanvaarding:
Direct beschikbaar
Soort woning:
Kantoorruimte
Bouwjaar:
1972
Verwarming:
Aardgas
Status:
Te huur
Woonlagen:
2