Verkocht!
Delen:

Description

Er zijn woningen met een fraai uitzicht, maar er zijn ook woningen met een ZEER FRAAI uitzicht! Grenzend aan de polder midden in het Groene Hart is deze unieke 2 onder 1 kap woning gelegen. Werkelijk, een zeer rustige groene locatie, zonder hinderlijke bebouwing alleen maar natuur en weiland. Polsbroek, zeer centraal dichtbij Schoonhoven, Bergambacht en Haastrecht. Via de Provincialeweg zijn IJsselsteijn, Woerden en Utrecht zeer goed bereikbaar.

De woning is een fraaie en vooral grote twee-onder-één-kap met garage en een eigen oprit. Aan de achterzijde is een diepe zonnige achtertuin van circa 18 meter met een grote hardhouten vlonder.
De inhoud bedraagt circa 510 m³, de woonoppervlakte 127 m² en de perceeloppervlakte bedraagt 293 m². De garage heeft een oppervlakte van 17 m² en is tevens voorzien van de aansluiting wasmachine en droger.

Indeling
Begane grond:
Entree met een garderobe en een toiletruimte, alsmede toegang tot de garage van 2.80x6.19m, een ruime woonkamer met aan de voorzijde een gedeelte van 3.33x3.42m en aan de tuinzijde is de woonkamer 5.68x6.93m met open haard en een schuifpui naar de tuin, aansluitend is er de fraaie strakke woonkeuken van 3.29x3.59m met ook een extra deur naar de achtertuin. De keuken is voorzien van diverse uitgebreide inbouwapparatuur.

1e verdieping:
overloop, 2 lichte en ruime slaapkamers, waarbij de achterste slaapkamer (met 2 Velux dakramen en een zijraam) eenvoudig is te verdelen in 2 slaapkamers.
Een zeer fraaie en splinternieuwe badkamer met grote lichte tegels, een luxe hoekligbad, een aparte douche met glazen deuren, een wastafelmeubel en een toilet. Deze badkamer is in september 2018 geplaatst. Er is tevens een nieuw dakkapel met draai/kiepramen (extra doorgetrokken in een van de slaapkamers).

2e verdieping:
Een zeer fraaie slaapkamer met een Velux dakraam en een berging met opstelling CV ketel en de mechanische ventilatie (nieuw 2018).

Bijzonderheden:
- goede isolatievoorzieningen.
- september 2018: een nieuwe groepenkast, een nieuw dakkapel en een nieuwe luxe badkamer.
- op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers mogelijk, thans zijn het er twee.
- garage van 17 m² met wasmachine- en drogeraansluiting.
- een zeer fraaie ligging in de polder.

Maten en afmetingen:
Woonkamer (oppervlakte 48,75 m²): 3.33x3.42m/ 7.93x5.68m
Keuken: 3.29x3.59m
Garage: 2.80x6.19m
Slaapkamer: 4.40x5.68m (gemeten op 1.50m hoogte)
Slaapkamer: 2.80x2.80m (gemeten op 1.50m hoogte)
Badkamer: 2.75x2.60m (gemeten tot de dakkapel)
Slaapkamer (gemeten op 1.50m hoogte):

Oplevering: in overleg

Polsbroek behoort tot de gemeente Lopik en is een typisch Zuid-Hollands dorp met een kleine historische dorpskern, een leuke woonwijk, een basisschool en een uitgestrekt buitengebied met polders en (oude) monumentale boerderijen die gelegen zijn aan een doorgaand water met aan beide kanten een weg (Noorszijdseweg en Zuidzijdseweg) die weer uitkomt op de Provincialeweg richting Utrecht en Woerden. Aan de andere kant van het dorp is Schoonhoven op korte afstand gelegen, alsmede de Vlist met zijn kenmerkend riviertje.

Description

Details

Aantal slaapkamers:
3
Opp. tuin:
115 m²
Isolatie:
Dak geïsoleerd
Tuin:
Ja
Aantal kamers:
5
Garage:
Ja
Opp. grond:
293 m²
Aanvaarding:
In overleg
Parkeerplaatsen:
1
Bewoonbare opp.:
127 m²
Inhoud:
510 m³
Soort woning:
Woning
Bouwjaar:
1988
Oriëntatie tuin:
Noorden_Westen
Status:
Verkocht
Woonlagen:
3
Verwarming:
C.V.