kop gezin
Dijklaan West II

 

Plan Dijklaan-West II

 

Ten westen van de reeds gerealiseerde nieuwbouw aan de Dijklaan-West (tussen ’t Slot en de voetbalvelden) komt Dijklaan-West II. Dit nieuwbouwplan bestaat uit circa 120 woningen waaronder zowel appartement en als eengezins en bergambacht
2 onder 1 kapwoningen.

De realisatie zal tot 2015 in 3 fasen plaatsvinden.
 

 

Duurzame materialen

De ontwikkeling van het plan is in handen van Bouwfonds Ontwikkeling. De bouw wordt uitgevoerd door Adriaan van Erk Bouw B.V., die uitsluitend zal werken met duurzame materialen.

 Reeds gerealiseerd

De eerste ontwikkeling, 27 woningen van het type Grutto, Fuut, Watersnip en Ooievaar zijn inmiddels allemaal verkocht en bewoond. Recent is het kleinschalige appartementencomplex "Torenzicht", welke nabij de voetbalvelden is gesitueerd, opgeleverd. Dit appartementencomplex is door Bouwfonds Ontwikkeling in opdracht van QuaWonen gerealiseerd.

In verkoop en in aanbouw

In fase 2.2 van het plan Dijklaan-West II zijn 10 woningen gesitueerd. De 2 hoekwoningen van het type Waterhoen zijn inmiddels verkocht. Van de 8 eengezinswoningen Meerkoet zijn er nog slechts enkele beschikbaar. De bouw van deze 10 woningen is inmiddels gestart.

Nieuw in verkoop

Eind september zijn wij namens Bouwfonds Ontwikkeling gestart met de verkoop van de woningtypen Zwaan (Vrijstaande woning met geschakelde garage), Keizergans (geschakelde twee-onder-een kapwoning), Ooievaar (hoekwoning) en het type Grutto (ruime eengezinswoning).


Ben u geinteresseerd in dit project?

   

 

 


 
HenVthuis
weblog

Herreveld & de Vogel Makelaardij
Pleinstraat 21a
2861 XE  Bergambacht
Tel. 0182 - 35 20 99
info@herrevelddevogel.nl

banner-klein-stuiter